Blodbok från Hedgeplants Heijnen ger en vacker touch till alla trädgårdar. Detta unika träd är ett utmärkt val för små trädgårdar och uteplatser. Bladens färg reflekterar ljuset och påminner om koppar.

 

Den mest populära sorten Atropurpurea

 

Om du letar efter den ultimata färgen för din trädgård, överväg kopparboksorten ‘Atropurpurea’. Bladen på detta träd är kopparfärgade, så du kommer säkert att bli uppmärksammad under vintersäsongen. Du får inte bara den ultimata färgen, utan Copper Beech är också bra för avskildhet året runt. En tjock bokhäck säkerställer absolut integritet.

 

Den europeiska boken är infödd i Storbritannien och Europa, men sorten Atropurpurea kommer att lägga till en fantastisk trädgårdsfunktion till dig. Den distinkta cigarrformen på de unga bladen gör dem till ett idealiskt val för alla utomhusutrymmen.

Detta stora lövträd har distinkta vissna löv på vintern. Dess små, oansenliga lila blommor dyker upp på våren. De borstiga bruna frukterna liknar päron. Trots sin storlek kan det vara svårt att odla detta träd i din trädgård. Du bör noggrant välja en plats där den kan nå sin fulla potential. Om du inte vill oroa dig för ett trångt, övervuxet träd, överväg att odla kopparboksorten Atropurpurea i din trädgård.

 

Perfekt för alla trädgårdar

 

Denna kopparbok har ett ständigt föränderligt färgmönster. Medan den börjar ljust kopparröd på våren, blir den bronsgrön på sommaren och kopparröd på hösten. Trädet är ett utmärkt val för alla trädgårdar på grund av sin slående form och distinkta färg. Besök vår hemsida för mer information och inspiration.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *